söndag 8 mars 2009

Avskedsfest

Igår hade vi en liten get-together hemma hos oss för att säga hejdå till alla som vi spenderat de sista 6 månaderna med. Våran Montreal-familj skulle splittras ännu lite mer :(

Både jag och Petter har nu ca 1 månads semester att se fram emot. Vi ärade semestern genom att ha ett eget litet semester-tema på vår utstyrsel för kvällen. Vi hade sommarkläder, flipflops, sombrero och bjöd på paraplydrinkar.

"La familia" överraskade mig med massa paket á la Montreal-tema. Vägsaltet som Emma och Jon själv skrapat upp från vägen är min personliga favorit då det är så autentiskt :)



Efter förfesten bar det iväg till Altitude 737 för en riktig clubing. Klubben ligger längst upp i Montreals högsta skyskrapa och har 360 graders utsikt över hela staden. En våning är klubb, en lounge och en restaurang. Vi hade varit förutseende och skrivit upp oss på gästlistan men det bjöds ändå på en lång kö för att komma in, som dock gick väldigt snabbt.






Vi börjar väl bli lite gamla (inte du Emma men kanske vi andra) så efter en stund kände vi att dunkadunka-musiken var lite mycket och letade oss vidare till en Irlänsk pub med livemusik.

Efter en stund där började dock Jon bli lite riverdance-sugen och han övertalade oss att gå vidare till Hurleys med stort H. Där var det Petters och Jons gamla favoriter Solstice som spelade, varken Petter eller Jon insåg dock detta förrän kvällen var slut och skulle gå hem. En av killarna hade nämligen klippt sig och skaffat byxor, istället för shorts. Detta gjorde igenkänningen för svår för dem ;)

Inga kommentarer: