torsdag 12 mars 2009

Puerto Plata



Nu har vi landat i pardadiset, för tro oss, det är det!
Efter att ha landat mitt i natten, tagit oss till hotell ännu senare på natten och blivit skjutsade av golfbils-killen till hotell rummet...så var vi på hotellrummet klockan 05.40 på morgonen. Phew!

Men vi var nyfikna på resorten så vi studsade upp i hyffsad tid och gav oss ut på upptäcktsfärd. Eller...vi lyckades masa oss ned till stranden och la oss som 2 vita sälar i varsin solstol.

Första problemet dök vi på vid lunchtid. Hur gör man? Vi har ju aldrig varit på all-inclusive förut? Nervösa gick vi till närmsta restaurang ( av 4 varav 3 har á la carte), slog oss tafatt ned vid närmsta bord och satt och funderade på hur det gick till. Jaha...mexikansk buffe...så vi gick och tog för oss, åt och ja...ska man betala nu? Lämna dricks? Skamset skyndade vi oss iväg som 2 tjuvar som tagit en springnota....

Samma sak senare på kvällen. "Är du säker på att vi inte ska betala någonstans?". Skynda skynda mot rummet och låsa in sig.

Första dagen var det lite molnigt, men både igår och idag har det varit strålande solsken, även fast hotellets väderprognoser har lovat "showers". Solskens-showers är det ända vi sett, så nu hoppas vi på mer showers imorgon!
Hotellområdet är verkligen en 11a på en 10-gradig skala. Rent&fräscht, grönt&lummigt. Sen är det ganska stort så det är aldrig några slagsmål om solstolar ( kanske pga av att det finns 7 poolar och en lång strand?) så det känns som att man ligger i lugn och ro hela dagarna.

Än så länge har vi inte så mycket roligt att berätta om eftersom vi bara legat i en solstol, ätit och druckit i 3 dagar. Stackars oss!!

3 kommentarer:

Jon sa...

Baaaastaaaards!

;-)

Anonym sa...

Åhhh, det där såg ju helt underbart ut!! Ni ser så fräscha och utvilade ut nu (men då menar jag inte att ni såg härjade ut innan..;) ). NJUT åt mig också!

Norton sa...

Hello Mr Silance!

Roligt att se dig igen. blivit lite äldre oxå ;)

själv är man 29 i 1h & 30min till ;)


Hoppas allt är bra med dig för övrigt.. simma lungt
/Norton