fredag 13 mars 2009

Solbränna.nu

Som alltid går man igenom vissa stadier när man är 2 blekfisar som oss som beger sig på solsemester.

Först börjar man optimistiskt. På med solskyddet och ut en hel dag i solen. Detta stadiet leder oftast till stadium 2.
Det andra stadiet är nämligen "danskflagge"-stadiet. Det är när man inser att man inte var odödlig och att Susannes fantastiska solskydd ( yeah, sure! ) inte funkade så bra som man trodde! Detta stadiet kännetecknades hos oss av att Susanne fick en lodrät dansk flagga, och jag fick en vågrät. Rött varvas med vitt precis som på våra nordiska grannars flagga.

Det tredje stadiet kallas "Syndernas soning", dvs man får smörja in sig med allt vad man har att smörja in sig med, på med t-shirts och in under parasollen! Detta är straffet för det första stadiet. Här befann vi oss idag.

Vi hoppas nu att komma in i det fjärde stadiet! "Brunhets stadiet"!! Med hela 10 dagar kvar... hoho

1 kommentar:

Susanne sa...

Till mitt försvar angående solsskyddet så måste jag skylla på Kanada. Kanadensisk solskydd är INTE att lita på. Tror inte de har samma kontroll eller ens Plus-Sverker som vi har hemma i Sverige. Den är t.ex "vattenfast" samtidigt som det står att man måste bättre på den efter man badat? Huh! Dessutom räckte den hela 3 gånger!! Idag inhandlade vi därför äkta dominikansk solskyddsfaktor. Får se om vi kan fortsätta skylla på den eller om det verkligen är vår hud det är "fel" på ;)